Cross-cultural Strategies - Nemzetközi Kereskedelmi Fejlesztés & Sport Csapat Ügynökség/Tolmácsolás
Bemutató >>>ReferenciákAjánlókSajtóLinkek
Bemutató Életrajz

Becht Gábor, CCS Igazgatója, magyar szülõktõl jött a világra Ankarában, Törökország fõvárosában. Édesapja, Becht Henrik, sporttanár volt, a híres magyar testnevelési intézetben, a SPOTI-ban végzett a második világháború elött. Fõleg a vívás, sielés, torna, hegymászás és általános testnevelésben volt szakmai képzettsége. Pályafutása egyik csúcspontja a Berlini olimpiász (1936) volt, ahol mint a magyar ifjusági csoport vezetõjeként lépett fel. Édesapja befolyása és kitüntetett sportvonatkozásu munkája és erõfeszitése mély nyomokat hagyott Gábor életében s nevelkedésében, s így ezek is jelentõs hatással voltak a sportszeretet és fejlesztés terén. Ezen keresztül fejlesztette Gábor a párhuzamos hivatását mint nemzetközi üzletember s többnyelvü inter-kulturás sportszakértõ.

Családja késõbb Braziliába vándorolt ki ahol egy háromnyelvû környezetben nõtt föl és kapott oktatást (magyarul, portugálul es angolul). Az angol nyelvet azért tanulta meg mert Édesapja révén mint sporttanár gyereke fogadták fel a Rio de Janeirói amerikai iskolában. Édesapja állitotta fel az ottani iskola testnevelési programját.

A sokoldalú nevelés alapozta további nemzetközi üzleti és szakmai fejlõdését. Többek között Északamerikában, Japánban és Nyugateurópaban élt, tanult és dolgozott. A nyelvtudását a némettel, hollanddal, spanyol és franciával bõvitette, s a japán nyelvet és kulturát is megismerte és megszerette.

Gábor fizikusként végzett és a Sigma Pi Sigma (tiszteletbeli fizikus szövetség) tagja. Jelenlegi tevékenységei a legkülönbözõbb nemzetközi összekötõ projektusokkal foglalkoztatta úgy a technológiai térben mint a sportban. Rio de Janeirót a gyermekori befogadóvárosát tartja "szülõvárosának". Jelenleg Amerika északnyugati partján, Oregon államban él és dolgozik. Bár a futballozást többnyire abba hagyta, még aktívan sportol, fõleg mint kerékpározó.